Over Spaarvarken.nl

Home » Over ons

Spaarvarken.nl is hét Nederlandse finance platform waar je interessante tips en weetjes vindt over geldzaken in de breedste zin van het woord. Ons doel? Jou helpen bij het vullen van jouw spaarvarken!

Onze finance experts – met passie voor en kennis over financiën – schrijven en publiceren dagelijks artikelen over geld-gerelateerde onderwerpen, zoals geld besparen en geld verdienen.

Waarom opgericht?

Spaarvarken.nl is opgericht om jou te voorzien van eerlijke en betrouwbare informatie over geldzaken.

Er zijn zoveel manieren om geld te verdienen en geld te besparen, maar welke daarvan passen het best bij jou? Wij maken je graag wegwijs in de wondere wereld van financiën dankzij ons magazine.

Waarom is Spaarvarken.nl opgericht?
Hoe helpt Spaarvarken.nl jou?

Hoe helpen we jou?

Onze finance experts die zich bij Spaarvarken.nl aangesloten hebben, delen graag hun kennis over geld met jou.

In 2021 zijn wij in samenwerking met finance experts van start gegaan met het uitbouwen van Spaarvarken.nl, waarmee een betrouwbare informatieverschaffing wordt gewaarborgd. Daarnaast zijn wij door Google Nieuws bekroond als betrouwbare nieuwsbron.

Wat vind je op Spaarvarken.nl?

Op ons platform vind je interessante artikelen over geld verdienen en geld besparen – geschreven door experts.

Dagelijks worden er nieuwe artikelen over geld-gerelateerde onderwerpen gepubliceerd op ons platform. Deze blogartikelen zijn geschreven door experts met een passie voor geld en financiën.

Wat vind je op Spaarvarken.nl?

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag of opmerking over ons platform, of wil je om een andere reden contact met ons opnemen? Wij horen graag van jou. Je kunt ons het makkelijkste bereiken door het contactformulier op de contactpagina in te vullen.

Extra geld verdienen? Let's go!

In de categorie ‘geld verdienen’ publiceren wij artikelen die ingaan op de verschillende manieren om extra geld te verdienen. Spek dat spaarvarken!

Geld besparen? Let's start!

Geld besparen is geld verdienen. Ben je benieuwd hoe je jouw uitgaven kunt verminderen? Dan vind je de categorie ‘geld besparen’ zeker interessant!