Geld verdienen

Home » Geld besparen

Je kunt geld verdienen op veel verschillende manieren. Maar welke manieren passen het beste bij jou? Het verdienen van geld moet namelijk niet alleen lucratief zijn; je moet het ook leuk vinden. Op deze pagina vind je artikelen over het genereren van extra inkomsten.

Geld investeren

Veel mensen verdienen extra geld door een deel van hun kapitaal te investeren. Wij delen graag onze kennis en tips over investeren met jou.

Crypto coins

Crypto coins zijn tegenwoordig erg populair. Sommige crypto’s bieden veel kansen om extra te verdienen. In deze categorie vind je onze crypto-tips.

Online geld verdienen

Online geld verdienen biedt veel kansen om jouw spaarvarken te spekken. De meest actuele manieren van geld online verdienen delen wij hier.

Geld bijverdienen

Verdien meer bij met behulp van de overige ‘money making’-tactieken die wij in deze categorie plaatsen. Kies wat bij jou past en start met cashen.

Artikelen over het verdienen van geld

Macro financiën? De ‘hoe’ en de ‘waarom’

Macro financiën? De ‘hoe’ en de ‘waarom’

Waarin moet ik investeren? Aan welke financiële investeringen heb ik de meeste voordelen? Ik wil investeren, maar ik ben bang dat ik uiteindelijk al mijn geld verlies, wat nu?  Zit ook jij dagelijks met deze vragen?  Vraag ook jij jezelf soms af “hmmm welke aandelen...

Met een klein budget leuke cadeaus kopen

Met een klein budget leuke cadeaus kopen

Wanneer je kinderen hebt zijn er veel gelegenheden waarop je een cadeautje koopt. Met verjaardagen, sinterklaas, kerst, een goed rapport en ga zo maar door. Als ouder wil je het beste voor je kind en je wilt je kind niet teleurstellen. Echter kan het zijn dat je het...

Moet je Dogecoin serieus nemen?

Moet je Dogecoin serieus nemen?

Na het begin van de coronacrisis is er veel gebeurd op de cryptomarkt. Er vielen veel ogen op de mogelijkheden om thuis te werken en een passief inkomen te genereren. Een van de passieve inkomsten stromen is investeren in crypto. Omdat veel mensen gingen investeren in...

Geld verdienen moeten we allemaal en het liefst houden we zoveel mogelijk over van het salaris waar we hard voor hebben gewerkt. Toch gaat er al snel een groot deel naar de vaste lasten en overige kosten waaraan je niet kunt ontkomen. Als we aan het eind van de maand meer geld over willen houden om daarvan leuke dingen te kunnen doen, zullen we moeten besparen op bijvoorbeeld de vaste laten, maar we kunnen ook kiezen voor extra geld verdienen. Je kunt extra geld verdienen op meerdere manieren. Denk bijvoorbeeld aan geld investeren of beleg je geld in crypto coins.

Extra geld verdienen in 2021: Genoeg kansen!

Voor het verdienen van extra geld hoef je echt niet direct opzoek te gaan naar een tweede baan. Je kunt het namelijk veel eenvoudiger maken. Om extra geld te kunnen verdienen kun je namelijk ook iets zoeken wat vanuit huis kan gebeuren. Je hoeft namelijk echt niet altijd de deur uit om geld te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor online enquêtes invullen voor geld of verkoop kleding dat je nooit draagt. Dit kan allemaal vanuit huis en kan je doen op je eigen tempo. Er zijn genoeg kansen te vinden waarop je extra centen kunt verdienen en daardoor zal er altijd wel een manier zijn die bij jou past!

Welke manieren om geld te verdienen zijn er?

Er zijn verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen. Wij nemen graag een aantal manieren met je door. Zo weet je wat de mogelijkheden zijn en waarmee je in korte tijd veel geld kunt genereren.

  1. Slim geld investeren
  2. Crypto beleggen / trading
  3. Geld online verdienen
  4. Overige manieren om te verdienen

Het vinden van geschikte manieren om geld te verdienen lijkt misschien een lange zoektocht, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Hieronder nemen we deze manieren met je door, waarop je geld kunt bemachtigen.

Extra geld verdienen manieren

Het slim investeren van geld

Eén van de manieren waarop je geld kunt verdienen, is het slim investeren van je geld. Door te investeren in een project, ontvang je rendement. Omdat je geld investeert wordt je dus beloond met een tegenwaarde en dit levert geld op. Je kunt geld investeren in meerdere dingen. Denk bijvoorbeeld aan het investeren in goud en zilver, maar dit kan ook in vastgoed zijn of grondstoffen. Als je je geld wil investeren, moet je wel goed weten wat je doet. Doe dus van te voren een goede research en ga niet zomaar met het eerst en beste project in zee. Investeer je geld in een verkeerd project? Dan loop je het risico dat je geld verkeerd terechtkomt en dat je dit uiteindelijk verliest. Als je op een slimme manier je geld investeert, kun je hiermee veel geld verdienen.

Beleggen in en traden met crypto coins

Een crypto coin is een digitale valuta, denk bijvoorbeeld aan de bitcoin. Crypto coins kunnen eigen geen echt geld worden genoemd, maar wel is het veel waard en kun jij er uiteindelijk veel geld mee verdienen. Er zijn verschillende soorten crypto coins en elke munt heeft zijn eigen waarde. Het is dus belangrijk dat je gaat beleggen in crypto coins die een hoge waarde hebben, zodat je hier winst mee kunt maken. Je moet de koers goed in de gaten houden en bepaal hoeveel geld je in wil leggen hiervoor. Als je geld inlegt in crypto coins en deze worden daarna meer waard, kun je het geld uit laten betalen en heb je dus flink geld kunnen verdienen.

Ook online geld verdienen biedt veel kansen

Geld verdienen op het internet behoort zeker tot de mogelijkheden. Je hoeft echt geen extra baan erbij te zoeken om geld bij te kunnen genereren. Online geld verdienen? Het wordt steeds vaker gedaan. Het brengt ook veel voordelen met zich mee, wat het geld verdienen online voor jou al snel interessant zal maken. Als je online geld wilt verkrijgen, zal je dit vaak gewoon vanuit huis kunnen doen. Je hoeft er dus de deur niet voor uit. Op welke manier je online geld gaat verdienen kun je zelf bepalen. Kies bijvoorbeeld voor het online invullen van enquêtes waar je voor betaald wordt of begin met een online vlog of blog. Online verdienen biedt veel kansen, omdat er veel mogelijk is. Je kunt bijvoorbeeld ook beginnen met online marketing of het vertalen van online teksten.

Overige manieren om meer te verdienen

Er zijn uiteraard talloze andere manieren om geld bij te verdienen te vinden. Je kunt bijvoorbeeld extra geld genereren door oude kleding te verkopen die je niet meer draagt. Dit kan ook gewoon online, waardoor je er niet al te veel moeite voor hoeft te doen. Een andere manier om geld te verdienen is om jezelf in te schrijven bij een castingbureau. Als je graag voor de camera’s staat, is modellenwerk misschien wel iets wat bij jou past.

Nog een manier om geld te verdienen is door te besparen op je vaste lasten. Je verdiend hier geen geld mee, maar je houdt wel meer geld over aan het eind van de maand. Door te besparen op je zorgverzekering, je autoverzekering, je gas, water en licht kun je vaak al snel veel geld in je zakken steken. Draai minder snel de centrale verwarming aan en kies eerder voor een houtkachel. Zo bespaar je een hoge energierekening en van het geld dat je hieraan overhoudt kun je weer leuke dingen doen of gewoon een lekker spaarpotje opbouwen.

4 aanvullende tips over het verdienen van geld

Wil je graag meer geld verdienen? Dan is het belangrijk om jezelf goed voor te bereiden. Daarom willen we graag een aantal geld bevorderende tips aan je meegeven. Met onze geld verdienen tips kun je met een goede start beginnen met het verdienen van extra geld.

Tip 1: De eerste tip die we aan je mee willen geven, is om iets te zoeken wat je echt leuk vindt. Als je iets zoekt wat je leuk vindt, zal je het niet erg vinden om het uit te voeren en zal je hier ook voor een langere tijd mee door kunnen gaan. Omdat je het niet saai zal vinden en dus langer door kunt gaan, zal er ook meer geld mee kunnen verdienen.

Tip 2: Eén van onze tips is het kiezen voor saai of populair. Niemand wil saaie klusjes doen en daardoor levert dit vaak veel geld op. Misschien vindt jij het juist leuk om de saaiere klusjes aan te pakken en hier wordt je nog flink voor betaald ook. Zo heb je dus een mooie win-win situatie gecreëerd. Je kunt ook juist kiezen voor populair. Als je voor populaire klusjes kiest zal je hierin snel door kunnen groeien, waardoor je uiteindelijk veel geld zal kunnen verdienen.

Tip 3: Stel doelen als je meer geld wil verdienen. Meer geld verkrijgen is leuk en uiteindelijk ook belangrijk, maar het is wel belangrijk om van te voren doelen te stellen. Begin eerst met een realistisch doel waar je naartoe kunt werken. Heb je dit doel bereikt? Dan kun je weer een nieuwe doelstelling maken. Zo kun je uiteindelijk meer inkomsten genereren op een realistische manier en zal je niet snel het overzicht kwijtraken.

Tip 4: Het voorkomen van impulsieve aankopen is ontzettend belangrijk. Als je kiest voor snel extra geld verdienen, zie je je bankrekening binnen de kortste keren stijgen. Dat is zeker aantrekkelijk en bemoedigend, maar het is niet de bedoeling dat je hiermee direct allerlei spullen gaat kopen. Impulsieve aankopen zorgen later voor spijt en zeker als je hiermee veel geld hebt verloren. Denk dus altijd goed na als je wat wil kopen van het extra geld dat je hebt verdiend.

Meer geld verdienen vanuit huis

Wil je de deur niet uit na het werk maar wel meer centen verdienen? Dan kun je ook kiezen voor geld verdienen vanuit huis. Je kunt dit doen op meerdere manieren.

Denk bijvoorbeeld aan online enquêtes invullen, het bouwen van websites, bloggen of een YouTube-kanaal beginnen. Meer verdienen vanuit huis biedt veel mogelijkheden en voordelen. Je vindt daardoor ook altijd wel een gepaste manier waarop jij geld kunt verkrijgen vanuit huis. Geld verdienen vanuit huis is dus echt voor iedereen mogelijk!

Hieronder kijken we naar de voordelen van thuis verdienen, hoe je het kunt combineren met een vaste baan, en wat het belang is van het waarborgen van een goede balans tussen meer verdienen en jouw gezinsleven.

 

Geld vanuit huis verdienen

Voordelen van geld thuis verdienen

Kies je voor geld thuis verdienen? Dan brengt dit veel voordelen met zich mee. Geld thuis verdienen biedt namelijk de luxe dat je nooit de deur uit hoeft en toch een mooie winst kunt maken. Daarnaast kun je vaak je eigen tijd indelen. Je kunt vaak zelf bepalen hoe laat je begint en hoe laat je stopt. Pauzes kun je zelf indelen en je bent geen geld kwijt aan benzinekosten. Ben je klaar met het werk waarmee je extra geld verdiend? Dan ben je ook direct thuis en hoef je niet eerst in de file te staan om thuis te kunnen komen. Geld thuis verdienen brengt dus veel voordelen met zich mee!

Hoe combineer je extra inkomsten genereren met je baan?

Heb je een vaste baan? Dan denk je misschien dat het verdienen van extra geld vanuit huis moeilijk is. Het combineren van twee banen lijkt moeilijk, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Je hoeft ook echt niet in zeven bochten te springen om het voor elkaar te krijgen. Als je met je vaste baan klaar bent, kun je vanuit huis nog een aantal opdrachten doen waarmee je geld kunt verdienen. Bij thuiskomt kun je bijvoorbeeld nog een uurtje wat doen op je computer of laptop en misschien heb je voordat je naar je werk gaat ook nog wel even tijd om extra geld te verdienen.

Juiste balans tussen je gezinsleven en meer verdienen

Snel extra geld verdienen vanuit huis is zeker een goede keuze, omdat je veel voordelen hebt hierdoor en je op een eenvoudige manier winst kunt maken. Wel is het belangrijk dat het verdienen van extra centen niet ten koste gaat van je gezinsleven. Het is dus belangrijk dat je hier een goede balans in vindt. Maak bijvoorbeeld op de zolder of een lege kamer een kantoortje. Je kunt jezelf daarin terugtrekken als je extra geld wil verdienen, zonder dat de anderen in huis rekening met je moeten houden.

In een kantoor kun je in alle rust je werk doen en ook jij hebt daardoor geen last van de rest van het gezin, waardoor je misschien de concentratie kunt verliezen. Spendeer niet alle vrije tijd die je hebt aan het verdienen van extra geld, want het is ook belangrijk dat je nog genoeg tijd doorbrengt met je gezin. Ga er eens gezellig op uit en laat het weekend gewoon als weekend. Zo ben je altijd in de weekenden beschikbaar voor het gezin en zal je een goede balans behouden.

Snel extra geld verdienen: Altijd de beste manier?

Wil je snel extra geld verdienen? Dan is dat een goede keuze, maar je moet jezelf afvragen of dat de beste manier is. Als je in een korte tijd veel geld moet genereren, kan dit voor stresssituaties zorgen en dat moet je zien te voorkomen. Het is ook niet de bedoeling dat je het overzicht kwijtraakt of juist impulsieve aankopen doet omdat je in een korte tijd veel geld hebt verdiend. Nog een valkuil van snel extra geld verdienen, is het inleggen van geld in een verkeerd project doordat je geen goede research hebt gedaan. Een goede voorbereiding is heel belangrijk als je snel extra geld wil verdienen. Als je goed weet wat je doet en waarmee je goed kunt verdienen, is snel extra geld verdienen zeker een goede keuze.

Ook geld besparen zorgt ervoor dat je meer verdient

Niet alleen verdien je meer geld door vanuit huis te werken of te beleggen. Er zijn zoveel manieren te vinden waarop je geld kunt verdienen. Denk bijvoorbeeld eens aan het besparen van geld. Door te besparen houdt je aan het eind van de maand meer geld over. Bespaar bijvoorbeeld op je mobiel abonnement. Is je smartphone nog goed, maar verloopt je abonnement? Kies dan voor een abonnement voor alleen het internet en schaf daarbij geen nieuwe telefoon aan. Zo bespaar je aan het eind van de maand veel geld. Je kunt ook besparen op je abonnement door het aantal GB te verlagen. Heb je een abonnement voor 10 GB, maar heb je aan 5 GB al genoeg? Laat dan je abonnement aanpassen, waardoor je aan het eind van de maand minder geld kwijt bent.

Controleer ook eens je zorgverzekering, autoverzekering en je gas, water en licht. Wedden dat je hier ook veel geld mee kunt besparen, waardoor je uiteindelijk meer verdient? Zo houdt je dus meer geld in je zakken en dit kun je bijvoorbeeld direct overmaken naar je spaarrekening. Op die manier kun je op een slimme manier een mooie spaarpot opbouwen.

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.