Beloningen met de SamenGezond applicatie ontvangen

SamenGezond applicatie

Home » Online geld verdienen » Beloningen met de SamenGezond applicatie ontvangen

Wij Nederlanders sluiten snel een abonnement af bij een sportschool, maar na enkele weken bezoeken wij de sportschool amper meer. Het is impulsiviteit, bijvoorbeeld door een goede aanbieding. Je kan ook goedkoper aan de slag gaan met jouw eigen gezondheid en de gratis SamenGezond applicatie downloaden.

Het grootste pluspunt van de app is dat jij met bewegen ook geld kan gaan verdienen. Daardoor heb jij ook financiële redenen om hard aan de bak te gaan en jouw levensstijl drastisch te veranderen.

Hoe werkt de SamenGezond app?

SamenGezond app beloningen

Hoe kun je beloningen met de SamenGezond app verdienen?

De zorgverzekeraar Menzis zag unieke kansen en besloot de SamenGezond app te lanceren. Het doel van de applicatie is dat wij Nederlanders meer gaan bewegen. Je moet denken aan een dagelijkse wandeltocht door de wijk of een hardloopsessie in het bos. Iedereen kan gebruikmaken van de app en in zijn eigen omgeving aan de slag gaan. Simpelweg door de app actief te gebruiken kan jij mooie beloningen ontvangen, zoals dure producten van of cadeaubonnen voor bepaalde webshops.

De SamenGezond applicatie kan jij kosteloos downloaden in de App Store en de Google Play Store. Daarna moet jij een eigen account aanmaken, maar dat duurt hooguit enkele minuten. Direct zal jouw allereerste weekdoel worden gepresenteerd. De weekdoelen kan jij relatief eenvoudig behalen, mits je voldoende beweging krijgt. Je kan gaan fietsen, hardlopen of gewoon lekker gaan wandelen. De snelheid kan eventueel belangrijk zijn en natuurlijk ook de afstand die jij zal gaan afleggen.

Het is niet nodig om een peperdure tracker te kopen. Het enige wat jij nodig hebt, is een smartphone en dat is bij de meeste Nederlanders wel het geval. Vergeet niet om de GPS-functie te activeren, want de applicatie kan anders jouw bewegingen niet opslaan. Open de applicatie voor gebruik en begin aan de activiteit. Als jij weer klaar bent, dan kan je op de stopknop in de app klikken. De punten worden toegevoegd aan jouw account en dat kan je een mooie beloning opleveren.

Weekdoelen op de SamenGezond applicatie

Je kan dus punten opsparen door wekelijks de doelen te behalen die staan aangegeven in de SamenGezond app. De eerste weekdoelen zijn vrij simpel te bereiken, dus dat is geen enkel probleem.

Echter zal wekelijks het doel toch wat ingewikkelder worden en daarmee ook gelijk uitdagender. Als jij een doel hebt bereikt, dan zal je punten op de maandag ontvangen.

Let op, je dient de beloning wel binnen een periode van 14 dagen te verzilveren voor een cadeau of een cadeaubon. Vergeet dat niet, want anders vervallen de punten en dat is natuurlijk zonde.

Welke beloningen kan ik ontvangen?

Je kan met de SamenGezond applicatie punten verzamelen en die inwisselen voor een cadeau naar eigen keuze. Je kan bijvoorbeeld iedere week een cadeaubon krijgen met een waarde van 2,00 euro. Je hebt de keuze uit een bon van Hema of CoolBlue.

Het is eveneens mogelijk om mooie kortingen te ontvangen op leuke uitjes, zoals een bezoek aan de bioscoop of de wellness. Mocht je ook nog een zorgverzekering hebben lopen bij Menzis, Hema of AnderZorg dan krijg je cadeaubonnen met een waarde van 3,00 euro per week.

Jaarlijks kan jij dus tot maximaal 156,00 euro aan cadeaubonnen verdienen met de SamenGezond app. De bonnen zijn negen maanden geldig, dus je kan ook rustig een leuk bedrag bij elkaar sparen.

Ook interessant om te lezen: Lucratieve apps waarmee je goede deals kunt vinden

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

Ook interessant om te lezen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *