Veelgestelde vragen (FAQ)

Home » Veelgestelde vragen (FAQ)

Onze lezers sturen regelmatig vragen die wij vanzelfsprekend graag beantwoorden. Sommige van die vragen worden relatief vaak gesteld. Vandaar dat wij onderstaand een selectie hebben gemaakt van een aantal veelgestelde vragen over Spaarvarken.nl en onze antwoorden daarop. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Waarom is Spaarvarken.nl opgericht?

Spaarvarken.nl is als informatief platform opgericht om jou te voorzien van objectieve en betrouwbare informatie over geldzaken en financiën. Met veel passie en kennis delen onze auteurs tips en weetjes over geld-gerelateerde zaken met onze bezoekers – onder meer in de overkoepelende categorieën ‘geld verdienen‘ en ‘geld besparen‘. Het doel van ons platform is om jou als lezer zo goed en eerlijk mogelijk te informeren.

Hoe waarborgen jullie een eerlijke informatieverschaffing?

Allereerst worden de informatieve artikelen op ons platform geschreven door mensen met verstand van financiën en geldzaken. Veelal putten zij hun kennis en expertise uit hun werkervaring. Daarnaast hechten onze auteurs veel waarde aan een objectieve en transparante informatieverschaffing. Voor hun artikelen gebruiken zij daarom niet alleen hun eigen kennis en ervaringen, maar ook betrouwbare en relevante bronnen.

Geeft Spaarvarken.nl persoonlijk advies?
Nee, wij geven geen persoonlijk advies. Onze finance experts delen hun expertise en kennis omtrent financiën en geldzaken graag met jou, maar dit is niet bedoeld als persoonlijk advies.

Aangezien Spaarvarken.nl geen persoonlijk advies geeft, ben je verantwoordelijk voor jouw eigen product- en aanbiederkeuze (denk aan de prijsvergelijkers op onze website). We benadrukken dat Spaarvarken.nl op geen enkele wijze verantwoordelijkheid draagt voor de door jou gemaakte keuzes. Zorg er daarom voor dat de ingevoerde gegevens correct, compleet en volledig zijn. Dit is niet alleen noodzakelijk voor een goede werking van de prijsvergelijkers, maar ook in jouw eigen belang.

Wat houdt jullie goedkeuring door Google Nieuws in?

Wij zijn in Google Nieuws terug te vinden als publisher. Dit houdt in dat Spaarvarken.nl door Google is goedgekeurd en bekroond als betrouwbare informatiebron. Onze informatieve artikelen over financiën en geldzaken worden daardoor ook in onze Google Nieuws feed gepubliceerd.

Op die manier kunnen wij nog meer mensen in Nederland informeren over geld-gerelateerde zaken en tips.