Lucratieve apps voor het vinden koopjes en goede deals

Apps koopjes en deals vinden

Home » Koopjes » Lucratieve apps voor het vinden koopjes en goede deals

}

11 april 2022

Niemand kan meer zonder een smartphone en dan met name de applicaties. Je kan in de App Store en de Google Play Store dan ook allerlei handige gratis apps downloaden. Sommige applicaties bieden zelfs de helpende hand als het gaat om het besparen van geld.

Het is namelijk om verschillende manieren mogelijk om aan het einde van de maand een leuk geldbedrag over te houden door de apps te gebruiken. Hieronder hebben wij enkele mogelijkheden voor jullie op een rijtje gezet:

Too Good To Go app

De Too Good To Go app is wellicht één van de leukste apps van het moment. Je kan namelijk niet alleen geld besparen, maar ook jouw steentje bijdragen tegen de voedselverspilling in onze huidige maatschappij. Er zijn allerlei soorten bedrijven die dagelijks bezig zijn met voedingsmiddelen. Je moet denken aan een afhaalrestaurant, een bakkerij, hotels en supermarkten. Zij houden aan het einde van de dag vaak veel voedsel over en dat zou normaliter direct in de afvalbak worden gegooid. De ondernemers hebben daar iets op gedacht en bieden voedselpakketten aan in de Too Good To Go app.

Jij kan voor een klein bedrag van tussen de drie en de zes euro al een pakket aanschaffen en die aan het einde van de middag ophalen. Het kan gaan om een tas vol met brood, een sushi-box of zelfs een doos vol met donuts. Natuurlijk worden er ook supermarktproducten zoals zuivel, vlees en vis in de pakketten verwerkt. Het is iedere keer weer een verassing wat jij voor lekkers krijgt in de box van Too Good To Go.

Vinted app

Koopjes vinden met apps

Vinted App voor vinden van koopjes

Er zijn ook voldoende applicaties die de kans bieden om producten te verkopen. Daarnaast bieden zie jou als koopjesjager de mogelijkheid tot artikelen tegen een gunstige prijs te kopen.

Ben je op zoek naar kleding koopjes? Dan kun je bijvoorbeeld kosteloos de Vinted app downloaden en kleding aanbieden en/of kopen. Het kan gaan om shirts, schoenen, broeken en ga zo maar even door. De app is door heel Europa actief, dus het kan ook zijn dat iemand uit een ander land jouw kledingstuk aanschaft. Het is een mooie manier om geld te verdienen met kleding die jij toch niet meer draagt. Je kan ook goedkoop kleding kopen op de Vinted app en op die manier geld besparen.

GRIP app

De ABN AMRO besloot om zijn klanten de helpende hand te bieden met de GRIP applicatie. De app biedt de mogelijkheid om gemakkelijk al jouw uitgaves te controleren en in te zien. Je ziet direct hoeveel geld er binnenkomt en er aan de kant weer uit zal gaan. Het zorgt voor meer overzicht en rust. De app is ook beschikbaar als jij een rekening hebt bij één van de andere Nederlandse banken. De GRIP app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Social Deal app

De Social Deal app is inmiddels erg bekend en misschien staat de applicatie allang op jouw smartphone. Social Deal beschikt namelijk over een ruim aanbod aan allerlei mooie deals. Het kan bijvoorbeeld gaan om een diner in een restaurant, een afhaalmaaltijd, een uitje naar de dierentuin of concertkaartjes. Je kan via de app de deal kopen en extra geld besparen. Daarnaast zijn er vaak leuke winacties, waar jij als gebruiker van de Social Deal app gratis aan kan deelnemen.

Stocard app

Wij hebben allemaal in onze portemonnee een ruime verscheidenheid aan klantenpassen zitten. De klantenkaarten zorgen ervoor dat jij bij diverse winkels kan genieten van kortingen of punten kan sparen. Leuk en aardig, maar de passen vergeten wij wel eens of we raken de kaarten kwijt. Je kan dan het beste de Stocard app downloaden en al jouw passen digitaliseren. Je hebt op die moment altijd alle passen bij de hand in één app!

Ook interessant om te lezen: Tips over het kopen van een tweedehands laptop

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

Ook interessant om te lezen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *