PancakeSwap (CAKE) kopen bij Bitvavo: Alles wat je moet weten

PancakeSwap (CAKE) kopen

Home » Crypto coins » PancakeSwap (CAKE) kopen bij Bitvavo: Alles wat je moet weten

}

10 april 2022

In 2020 werd er een nieuw cryptoproject gelanceerd met de naam PancakeSwap (CAKE). Enkele anonieme crypto-ontwikkelaars besloot om meer dan alleen een cryptomunt te lanceren, want het is ook gelijk een gedecentraliseerde exchange (DEX). De cryptomunt werd gebouwd op het platform van Binance Smart Chain (BSC) en de coin biedt vele mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de CAKE te staken, wat vanzelfsprekend een mooi extra rendement kan opleveren.

Het feit dat de PancakeSwap een gedecentraliseerde exchange is, dat is geen unicum. Er zijn in de cryptowereld meerdere soortgelijke projecten. Echter zijn er enkele pluspunten op te merken. De CAKE kent bijzonder lage transactiekosten, waardoor het platform voor alle investeerders interessant kan zijn. De snelheid is prima en de algemene reviews zijn positief. Een ieder die positieve ontwikkelingen verwacht rondom de exchange, die kan vanzelfsprekend investeren in de cryptomunten.

PancakeSwap (CAKE) online kopen

PancakeSwap crypto kopen

PancakeSwap online kopen

De PancakeSwap (CAKE) kan de geïnteresseerde investeerder gemakkelijk online kopen. De cryptomunten zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar bij de bekende crypto exchange Bitvavo. De exchange staat hoog aangeschreven en komt uit Nederland. De PancakeSwap kan de liefhebber aanschaffen met de laagst mogelijke transactiekosten.

Het fijne is dat jij de cryptomunten gewoon kan opslaan op jouw account bij Bitvavo en op ieder gewenst moment kan verkopen. Natuurlijk kan jij de CAKE ook verzenden naar een externe wallet, zoals een fysieke wallet.

Een dergelijke wallet kan jij aanschaffen bij de bekende webshops, zoals Coolblue en Bol.com.

CAKE kopen via de Bitvavo applicatie

Bitvavo beschikt ook over een onwijs handige applicatie. Je kan met het grootste gemak cryptomunten, zoals de PancakeSwap, aanschaffen op jouw smartphone en/of tablet. Je kan een account aanmaken via de applicatie en geld storten met iDeal. Het is op ieder gewenst moment mogelijk om in te loggen op jouw account en de cryptomunten te beheren. De Bitvavo app is gratis beschikbaar in de App Store en de Google Play Store.

1000 euro investeren zonder transactiekosten

De PancakeSwap (CAKE) kan jij kopen bij Bitvavo en genieten van de laagste transactiekosten. Echter krijgen de nieuwkomers bij de Nederlandse exchange ook de kans om te investeren zonder ook maar één cent aan transactiekosten te betalen. De eerste 1000 euro mag jij kostenvrij investeren in cryptocurrency naar eigen voorkeur. Let op, deze promotie is alleen beschikbaar voor de nieuwe klanten bij Bitvavo.

Mocht je liever willen handelen bij een andere exchange, dan kan je een kijkje nemen bij Binance, Bitcoin Meester, Knaken, BLOX en één van de andere exchanges.

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

Ook interessant om te lezen:

Moet je Dogecoin serieus nemen?

Moet je Dogecoin serieus nemen?

Na het begin van de coronacrisis is er veel gebeurd op de cryptomarkt. Er vielen veel ogen op de mogelijkheden om...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *