Geld verdienen met het bezoeken van een televisieopname

Televisieopname bezoeken

Home » Geld bijverdienen » Geld verdienen met het bezoeken van een televisieopname

}

24 mei 2022

Wij Nederlanders zijn dol op de televisieprogramma’s die dagelijks te zien zijn op de buis. Het gaat om televisieseries, documentaires, talkshows en spelshows. Vrijwel bij alle programma’s staan er BN’ers in de schijnwerpers, maar is er ook veel publiek aanwezig. Het publiek zorgt namelijk voor een unieke sfeer en dat is bijzonder essentieel voor de televisiemakers.

Echter is het niet altijd even eenvoudig om voldoende publiek bij elkaar te krijgen voor een televisieopname. Daarom zijn er veel programma’s die een vergoeding overhebben voor personen die plaats willen nemen in het publiek.

Je kan met gemak enkele tientallen euro’s verdienen door simpelweg aanwezig te zijn bij de opnames. Je geniet van entertainment en je kan ondertussen dus ook geld gaan verdienen.

Opname bijwonen in de studio

Bezoeken van televisieopname geld verdienen

Verdien geld door televisieopnames te bezoeken

Het publiek zal alleen gezocht worden voor televisieprogramma’s die in een studio worden opgenomen. De studio’s zijn voornamelijk te vinden in Hilversum en Baarn. De studioprogramma’s worden uitgezonden op NPO1, NPO3, RTL en SBS. Het gaat jaarlijks om tientallen programma’s, dus er zijn voldoende klussen beschikbaar.

De opname duurt doorgaans twee tot drie uur, zowel overdag als in de avonduren. Het enige wat jij moet doen is plaatsnemen in het publiek en genieten van het vermaak.

De vergoeding is overigens niet extreem hoog, meestal tussen de 20 en de 50 euro. Het ligt een beetje aan de locatie en hoelang de opname duurt. Toch kan het plaatsnemen aan dergelijke opnames in de televisiewereld in een leuke bijverdienste resulteren.

Geld winnen tijdens de opnames

Er zijn ook genoeg spelshows die de kans bieden om als publiek een geldbedrag te winnen. Je bent dan niet zeker van een vergoeding, maar je kan zomaar naar huis gaan met een hoger bedrag dan verwacht. Je kent vast wel de RTL-hit ‘Oh, wat een jaar!’. Het publiek maakt dan kans op geldprijzen, het gaat dan om 40 tot 80 euro per persoon.

Er zijn zo nog meer programma’s die het publiek de kans bieden om met een winstbedrag de studio te verlaten.

Cadeautjes voor het publiek

Miljoenenjacht is één van de grootste successen ooit van RTL. De spelshow nodigt voor iedere uitzendingen enkele honderden mensen uit en die maken allemaal kans op geweldige prijzen. Het doel is om de finale te bereiken en een miljoenenbedrag mee naar huis te nemen.

Echter ontvangt iedereen in het publiek gegarandeerd een prachtig cadeau. Het gaat om dure producten, dus dat is altijd mooi meegenomen. Er zijn meer programma’s die het publiek verwennen met een cadeautje.

Ook interessant om te lezen: Genereer inkomsten als figurant in series en films

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

Ook interessant om te lezen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *