Wat is Battle of Concepts? Wij leggen het graag aan jou uit

Battle of Concepts

Home » Geld bijverdienen » Wat is Battle of Concepts? Wij leggen het graag aan jou uit

}

8 juni 2022

Het internet is een walhalla voor iedereen die een extra zakcentje zou willen verdienen. Je kan op allerlei leuke manieren geld verdienen, bijvoorbeeld door enquêtes in te vullen en cashback te gaan shoppen. Als jij het moet hebben van jouw creativiteit, dan is Battle of Concepts interessant. Er zijn namelijk veel instellingen en bedrijven die creatieve mogelijkheden zoeken en mensen belonen door met goede ideeën te komen. Battle of Concepts is een platform dat de kans biedt om jouw ideeën te pitchen en er een fijn zakcentje mee te verdienen. Daarnaast staat het goed op jouw CV, dus dat is ook mooi meegenomen.

Wij moeten wel melden dat het Battle of Concepts platform uitsluitend is geschikt voor personen tussen de 20 en de 30 jaar met een HBO- of WO-opleiding. Je kan ook deelnemen als jij nog op de opleiding zit. Het kan je een kickstart opleveren voor jouw carrière.

Wat is Battle of Concepts?

Wat is Battle of Concepts?

Battle of Concepts: Wat is dat nu precies?

Het platform Battle of Concepts is eigenlijk gewoon een website, waar jij jezelf gratis kan registeren. De bedrijven lopen nog wel eens tegen een probleem aan en dat moet snel worden opgelost. De bedrijven betalen voor deze oplossing dan ook graag hoge bedragen.

Jij kan via het Battle of Concepts platform de helpende hand bieden. Meerdere deelnemers zullen een idee/oplossing insturen. Het bedrijf kiest de beste oplossing en zal dat belonen met een bedrag van minstens duizend euro en maximaal vijfduizend euro.

Een wedstrijd duurt overigens wel vier tot acht weken. Je hebt dus wel even de tijd om met het perfecte idee te komen en de winst te pakken.

Prijzenpot Battle of Concepts

Een fijn idee is dat niet alleen de winnaar een prijs krijgt. Het bedrijf of de instantie zal namelijk naar alle ideeën kijken en een ranglijst maken. De eerste plaats krijgt 40% van het totale bedrag en dat kan oplopen tot tweeduizend euro.

De nummers twee tot en met tien worden eveneens in het zonnetje gezet en krijgen winstbedragen van tussen de 50 euro en de 1.150 euro. Zelfs als jij niet wint, kan je nog een geldprijs claimen op het platform van Battle of Concepts. Er zijn deelnemers die deelnemen aan vrijwel alle wedstrijden en jaarlijks meer dan 10.000 euro mogen bijschrijven op hun bankrekening.

Goed voor jouw toekomst

Battle of Concepts richt zijn pijlen alleen op starters tot 30 jaar oud. Dat komt omdat jij dan nog als een talent kan worden gezien. Er zijn veel bedrijven die wedstrijd uitschrijven om nieuw talent te spotten. Het kan je dus ook echt een baan opleveren bij het desbetreffende bedrijf. Dat is nog veel waardevoller dan die ene geldprijs.

Daarnaast kan jij jouw resultaten vermelden op jouw CV, wat het makkelijker zal maken op een mooie baan te vinden. Het platform Battle of Concepts kan dus weldegelijk een groot verschil maken en goed zijn voor jouw carrière en toekomst. Een account aanmaken op het platform duurt enkele minuten en is natuurlijk helemaal gratis. Wij wensen je veel succes!

Ook interessant om te lezen: Horloges flippen als extra bijverdienste

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

Ook interessant om te lezen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *