Geld verdienen met klusjes op Fiverr: Zo ga je van start

Fiverr geld verdienen

Home » Online geld verdienen » Geld verdienen met klusjes op Fiverr: Zo ga je van start

Er zijn voldoende manieren waarop jij geld kan verdienen op het internet. Je kan ervoor kiezen om vragenlijsten in te vullen, te gaan shoppen met een cashback of te klikken op advertenties. Dat zijn echter manieren die steeds slechts kleine bedragen opleveren. Je kan beter eens gaan kijken op het platform van Fiverr, waar jij klusjes kan uitvoeren voor leuke vergoedingen.

Je kan jouw talenten inzetten en een mooie extra zakcentje verdienen met simpele opdrachten. Je kan jezelf aanbieden als tekstschrijver, vormgever van logo’s of misschien wel het zingen van verjaardagsliedjes op aanvraag. Vrijwel alles is mogelijk om Fiverr en dat maakt het platform geschikt voor iedereen die online aan de slag wil gaan.

Wat is Fiverr?

Klusjes Fiverr verdienen van geld

Wat is Fiverr en hoe kun je er geld mee verdienen?

Je kan jezelf online gemakkelijk aanbieden als een freelancer, maar dan is het niet zo eenvoudig om snel klanten te werven. Dat is anders als jij besluit jezelf aan te bieden op het platform van Fiverr. Het is een soort van marktplaats, alleen dan niet voor producten maar voor diensten.

Je kan een klusje aanschaffen of aanbieden. Een klusje heeft op het platform de naam ‘Gig’ gekregen. Het gaat om digitale klusjes, die jij dus ook via het platform kan aanleveren. Wereldwijd is Fiverr bekend en actief, waardoor je binnen no-time al de eerste opdrachten zal binnenkrijgen.

Het is ook een laagdrempelig en simpel te gebruiken platform, waardoor iedereen van 13 jaar of ouder zichzelf kan aanbieden voor Gigs. Jij kan zelf een klusje aanbieden en dat is alleen maar wachten op de eerste koper.

Wat voor klusjes kan ik aanbieden?

De verscheidenheid aan klusjes op Fiverr is bijzonder groot. Je komt bijvoorbeeld personen tegen die zichzelf aanbieden als een tekstschrijver of een vertaler. Het leuke is dat ook mensen in het buitenland voor bepaalde projecten Nederlandstalige content nodig hebben en via Fiverr dus bij jou kunnen aankloppen.

Je kan daarnaast logo’s maken voor beginnende bedrijven of een gehele website bouwen in WordPress. Natuurlijk zijn er ook minder serieuze klusjes beschikbaar, zoals het maken van een video voor iemand zijn verjaardag of een tekening van een komische cartoon.

Wij raden je aan om eerst even rustig rond te kijken op het platform van Fiverr en daarna te beslissen welke klusjes jij gaat aanbieden.

Wat kan ik verdienen op Fiverr?

Het fijne van Fiverr is dat jij geen centenwerk krijgt uitgekeerd, maar hogere bedragen. Daardoor kan jij veel sneller een mooi geldbedrag bij elkaar verzamelen. Je kan zelf de kosten bepalen, minstens 5 dollar. Echter zal Fiverr dan 20% in rekening brengen, waardoor jij onderaan de streep 4 dollar ontvangt.

Je kan natuurlijk ook hogere bedragen vragen, dat is volledig de keuze van de verkoper. Je kan alsmede onderhandelen met kopers en extra diensten aanbieden na de aankoop. Al met al kun je dus met Fiverr een leuke extra bijverdienste creëren.

Uitbetalingen aanvragen op Fiverr

Direct nadat een aankoop is aangeleverd, ontvang jij het verdiende geldbedrag op jouw account. Echter is het pas na twee weken mogelijk om daadwerkelijk een uitbetaling aan te vragen.

Het team zal eerst controleren of de verkoop echt succesvol is voltooid en beide partijen tevreden zijn met de dienst. Het is mogelijk om het geldbedrag te laten uitbetalen op jouw PayPal-account.

Wat je ook kunt doen, is een speciale betaalkaart aanvragen van Fiverr en die werkt precies hetzelfde als een bankpas. Je kan in de winkel afrekenen met de kaart of geld opnemen bij een automaat.

Bekijk ook eens onze andere informatieve artikelen over online geld verdienen

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

Ook interessant om te lezen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *