De 3 beste spaarprogramma’s in 2022 om bij te verdienen

Beste spaarprogramma's 2022

Home » Geld bijverdienen » De 3 beste spaarprogramma’s in 2022 om bij te verdienen

}

22 april 2022

Je kan tegenwoordig ook online gemakkelijk een extra zakcentje verdienen. Je hoeft er eigenlijk bijna niets voor te doen en dat maakt het nog aantrekkelijker om jezelf erin te verdiepen. Je kan bijvoorbeeld een gratis account aanmaken bij een zogeheten ‘spaarprogramma’.

Simpelweg door gemakkelijke taken te voltooien verdien jij steeds een klein bedrag en dat kan jij opsparen en later laten uitbetalen op jouw bankrekening. Speel een game, klik op een advertentie of lees een mailtje. Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden, zoals het invullen van vragenlijsten en cashback shoppen op het internet. De grote vraag is nu alleen nog, welke spaarprogramma’s zijn nu het beste? In dit artikel lichten wij er drie toe.

Spaarprogramma 1: Euroclix

Beste spaarprogramma's Euroclix

Euroclix als één van de beste spaarprogramma’s

Het spaarprogramma van Euroclix is de bekendste van Nederland. Het programma mocht al meer dan een half miljoen leden verwelkomen en bestaat sinds 1999. In de tussentijd hebben de leden al voor enkele tientallen miljoenen euro’s opgespaard, wat het succes van de aanbieder nogmaals aantoont.

Jij kan gratis een Euroclix-account aanmaken en direct aan de slag gaan met de simpele opdrachten. Je kan met de Euroclix zelfs weddenschappen afsluiten op sportwedstrijden of een gokje wagen op de gokkast.

Nieuwe leden krijgen als welkomstcadeautje direct gratis punten, ter waarde van 1,95 euro. Je kan vervolgens meer punten opsparen door vragenlijsten in te vullen, deel te nemen aan promoties, spelletjes te spelen en online te shoppen via het spaarprogramma.

Zodra jij genoeg punten hebt voor 10,00 euro, dan kan je een uitbetaling aanvragen. Het geld staat binnen enkele werkdagen op jouw bankrekening. Wij raden je aan om een hoger bedrag te sparen, maar dat is helemaal jouw eigen keuze.

Spaarprogramma 2: NuCash

Een ander bekend spaarprogramma is NuCash en ook daar kan jij gratis een eigen account aanmaken. NuCash bestaat al ruim 10 jaar en is staat te boek als professioneel en betrouwbaar. Direct nadat jij een account hebt aangemaakt, krijg jij als cadeau een euro op jouw account gestort. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Je kan geld verdienen door enquêtes in te vullen, maar de aandacht gaat vooral naar het cashback shoppen. Je kan via NuCash gaan winkelen bij een webshop en een deel van de aankoopprijs terugkrijgen. Dat bedrag zal in jouw NuCash-account verschijnen.

Je kan eveneens vrienden en familieleden aanbrengen voor extra beloningen. Vanaf 10,00 euro is het mogelijk om een geldopname te doen bij NuCash.

Spaarprogramma 3: Qassa

Het spaarprogramma Qassa bestaat al een hele lange tijd, maar ging vroeger door het leven als ‘MoneyMiljonair’. Je kan mooie geldbeloningen krijgen voor simpele opdrachtjes. Deel jouw mening via een vragenlijst, klik op de advertenties in de nieuwsbrief en ga fijn cashback shoppen op het internet.

Je ontvangt het geld in de vorm van zogeheten ‘parels’. Je kan vanaf een miljoen parels al een uitbetaling aanvragen, wat gelijkstaat aan 10,00 euro. Nieuwe leden van Qassa krijgen als welkomstbonus direct 100.000 parels op hun account gestort.

Qassa biedt veel mogelijkheden om extra geld te verdienen, dus het kan geen kwaad om even een gratis profiel aan te maken bij het bekende spaarprogramma.

Ook interessant om te lezen: Geld bijverdienen dankzij een bijbaantje

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

Ook interessant om te lezen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *