5 redenen om cryptocurrency te kopen

5 redenen cryptocurrency kopen

Home » Crypto coins » 5 redenen om cryptocurrency te kopen

}

10 januari 2022

De afgelopen jaren maakte steeds meer investeerders de keuze om zich te richten op de cryptomarkt. Dat is een bewuste en verstandige beslissing. De cryptovaluta lijkt de toekomst te zijn van de financiële wereld en biedt ongekend veel mogelijkheden. Vanzelfsprekend zit de cryptocurrency nog in de kinderschoenen en moet er nog veel gaan gebeuren. Dat is juist één van de redenen waarom het nog niet te laat is om jezelf in de cryptowereld te gaan mengen. Miljoenen investeerders hebben al gekozen voor een investering in één of meerdere cryptoprojecten. Mocht je nog twijfelen, dan is het misschien slim om ons lijstje even door te lezen. Wij hebben hieronder 5 redenen genoteerd om cryptocurrency te gaan kopen.

1. Een enorme winstpotentie

Winstpotentie als reden cryptocurrency kopen

Winstpotentie is een reden om cryptocurrency te kopen

Allereerst is de grote reden waarom mensen besluiten te investeren in cryptovaluta de enorme potentie. Het is mogelijk om veel geld te verdienen aan de cryptomunten. De waarde van een cryptomunt kan flink toenemen in een relatief korte tijd. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd voordat de cryptomunten een nog belangrijke rol gaan spelen in de financiële wereld.

Hoe belangrijker de munten worden, hoe hoger de koers zal zijn. De Bitcoin wist in 2021 een nieuwe all-time-high te noteren en dat zal in 2022 ook wel gaan gebeuren met een groot aantal andere cryptovaluta. Doe goede research en maak een weloverwogen beslissing. De keuze aan cryptovaluta is nog nooit zo groot geweest.

2. Simpel en snel investeren

Je hebt tegenwoordig eigenlijk helemaal geen crypto-kennis nodig om te kunnen investeren in de cryptocurrency. De exchanges maken het namelijk heel gemakkelijk om cryptovaluta te kopen. Je kan een account aanmaken bij Bitvavo, Binance of één van de andere crypto-exchanges. Mocht je toch de munten liever zelf willen beheren, dan kan je in een handomdraai een wallet aanmaken en bij een bepaalde partij de gewenste cryptomunten aanschaffen. Bij Bitvavo krijgen alle nieuwkomers een speciale promotie toegewezen, zij mogen de eerste 1000 euro investeren zonder transactiekosten. Dat scheelt enorm en zorgt ervoor dat het nog gemakkelijker zal zijn om winst te maken.

3. De keuze is reuze

Er zijn nog nooit zoveel verschillende cryptomunten beschikbaar geweest. Sterker nog, er komen iedere dag weer nieuwe cryptomunten op de markt. Je kan bij de meeste exchanges een keuze maken uit meer dan 150 verschillende cryptomunten, zoals bijvoorbeeld bij het Nederlandse Bitvavo. Je kan bijvoorbeeld investeren in de Bitcoin, Ethereum, Cardano en de Dogecoin. Echter zijn ook de kleinere munten gewoon verkrijgbaar, bijvoorbeeld de Shiba Inu. Dankzij de ruime keuze is het prijsverschil ook groot. Je kan munten kopen van duizenden euro’s per stuk, maar ook voor 0,0004 euro per stuk. Er is dus voor iedereen wel iets leuks te vinden waarin kan worden geïnvesteerd.

4. De valuta van de toekomst

De cryptocurrency zijn de toekomst en ook om die reden een goede investering. Er zijn genoeg investeringen die minder toekomstbestendig zijn en dan ook een groot risico. De cryptomunten bieden veel mogelijkheden. De munten zijn gemaakt voor uitgaves, bijvoorbeeld in een restaurant of in de supermarkt. Je kan tegenwoordig ook al een crypto creditcard aanvragen en overal met de munten afrekenen. Daarnaast bieden de cryptomunten zeer lage transactiekosten en is de snelheid een stuk hoger.

5. Laagdrempelig investeren

Geld investeren kan in de cryptowereld met een bedrag naar eigen keuze. Het vooral daarvan is dat iedereen in de munten kan investeren en niet alleen de kapitaalkrachtige onder ons. Je kan als beginnende cryptohandelaar met enkele euro’s aan de slag gaan, maar ook met duizenden euro’s. Dankzij de lage limieten is investeren in cryptovaluta onwijs laagdrempelig en voor een ieder mogelijk.

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

Ook interessant om te lezen:

Moet je Dogecoin serieus nemen?

Moet je Dogecoin serieus nemen?

Na het begin van de coronacrisis is er veel gebeurd op de cryptomarkt. Er vielen veel ogen op de mogelijkheden om...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *