Shiba Inu (SHIB) kondigt nieuwe updates aan

Shiba Inu (SHIB) nieuwe updates

Home » Crypto coins » Shiba Inu (SHIB) kondigt nieuwe updates aan

}

4 maart 2022

De cryptomarkt beleefde een zware dag, maar er was ook nog goed nieuws te melden. Gedurende een Ask Me Anything-sessie kwam het team van het cryptoproject Shiba Inu (SHIB) met een belangrijke mededeling. In de nabije toekomst worden er nieuwe updates doorgevoerd. Het gaat om een splinternieuwe burning portaal, wat voor minder tokens op de markt moet gaan zorgen. Het portaal zal beschikbaar komen bij de aankomende update ‘ShibaSwap 2.0’.

Shiberse

Nieuwe updates Shiba Inu

Nieuw aangekondigde updates Shiba Inu

Het metaverse-project van Shiba Inu kan ook een update verwachten. Het Shiberse project zal beschikbaar komen voor de investeerders, aangezien er 99.000 percelen spoedig worden verkocht. In eerste instantie zal een deel worden verkocht aan de $Leash-investeerders. Het gaat om 35.000 percelen. De overige percelen worden op een later moment aangeboden door het team van SHIB.

De verkoop verloopt wellicht anders dan de meeste investeerders gewend zijn. De geïnteresseerden kunnen een bod uitbrengen, waardoor de bedragen verschillen. De stukken land worden straks verkocht voor minimaal 0,2 ETH en maximaal 1,00 ETH. De duurste percelen zijn gelegen nabij het virtuele hondenpark op Shiberse.

De investeerders kunnen een onbeperkt aantal percelen aanschaffen, maar maximaal 100 stukken land per wallet. Er worden uitsluitend ETH geaccepteerd. De bezitters van de $Leash krijgen als eerste de kans om een perceel te bemachtigen.

Shiba Inu heeft een toekomstperspectief

Er zijn voldoende cryptoprojecten beschikbaar die geen enkele oplossing bieden of überhaupt vooruitgang boeken. De Shiba Inu (SHIB) begon als een grap, maar is weldegelijk een serieus cryptoproject geworden. Het ecosysteem begint steeds meer vorm te krijgen en heeft ook daadwerkelijk een toekomstperspectief.

In de laatste maanden zijn er ook steeds meer nieuwe projecten gelanceerd of aangekondigd door het team van Shiba Inu (SHIB). De team kondigde het NFT-project Shiboshi aan, maar ook een nieuwe exchange met de naam ShibaSwap. De Shiberse metaverse lijkt nog de grootste en veelbelovendste nieuwe aanwinst te zijn van SHIB.

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

Ook interessant om te lezen:

Moet je Dogecoin serieus nemen?

Moet je Dogecoin serieus nemen?

Na het begin van de coronacrisis is er veel gebeurd op de cryptomarkt. Er vielen veel ogen op de mogelijkheden om...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *