5 manieren om geld te verdienen op het internet

Geld verdienen op het internet

Home » Online geld verdienen » 5 manieren om geld te verdienen op het internet

}

26 april 2022

Er zijn bepaalde periodes in het jaar dat wij wel wat meer geld kunnen gebruiken. Je moet denken aan de verjaardag van een kind, een zomervakantie of de kerstcadeautjes. Een wat hoger budget kan dan een wereld van verschil maken en voor wat meer rust zorgen. Je kan extra gaan werken, maar dat is niet altijd mogelijk.

Wat je wel altijd kan doen is geld verdienen op het internet. Dat is een stuk simpeler dan jij waarschijnlijk denkt. Bekijk hieronder de 5 beste manieren waarmee jij een extra zakcentje kan gaan verdienen.

1. Cashback shoppen

Verdien geld op het internet

Verdien geld op het internet met cashback shoppen

Online shoppen is heel normaal geworden. Sterker nog, wij kopen meer dan een miljoen producten per dag op het internet. Wij weten onze weg dus wel te vinden naar webshops zoals Bol.com en CoolBlue.

Wat de meeste mensen echter niet weten is dat je ook een deel van het aankoopbedrag kan terugkrijgen. Er zijn daarvoor cashback sites in het leven geroepen. Je kan via een dergelijke website naar de webshop gaan, de aankoop verrichten en enkele procenten van het aankoopbedrag terugkrijgen. Het is misschien wel de gemakkelijkste manier om wat extra geld te verdienen.

2. Bloggen

Een blog beginnen is nog nooit zo simpel geweest. Je kan namelijk via diverse websites een eigen blog starten en jouw verhalen en artikelen met de wereld delen. Wij raden je aan om met een WordPress blog te beginnen.

Je kan vervolgens schrijven over alle onderwerpen die jouw het meeste aanspreken. Je kan geld verdienen door reclames op de blog te plaatsen, producten te promoten en ga zo nog maar even door. Het is wel slim om de blog zo goed als mogelijk te promoten, simpelweg zodat jij meer bezoekers naar de blog kan trekken.

3. Handelen in cryptomunten

Investeren kan tegenwoordig iedereen doen. Je kan kiezen voor aandelen, maar ook de welbekende cryptomunten. De cryptocurrency zijn laagdrempelig, want je kan al vanaf 1,00 euro investeren in een project naar eigen keuze. Kies bijvoorbeeld voor de wereldberoemde Bitcoin of toch voor een kleinere munt zoals de Shiba Inu.

Het doel is simpel, je moet de munten op een later moment weer verkopen met winst. Dat kan natuurlijk alleen als de koers van de munt stijgt. Investeren kan op het korte termijn, maar ook over het lange termijn. Wij raden je aan om te gaan handelen bij Bitvavo of Binance.

4. Spullen verkopen

Er zijn vast wel wat artikelen in jouw woning die jij niet langer meer nodig hebt. Je moet denken aan een verzameling, kleding of misschien wel een kunstobject. Je kan ervoor kiezen om deze artikelen te verkopen, bijvoorbeeld door ze aan te bieden op Marktplaats of Vinted.

Het is een unieke manier om in een korte tijd toch een mooi zakcentje te verdienen. Daarnaast ben jij van de oude zooi af en creëer je veel meer ruimte in de woning.

5. Vragenlijsten invullen

Je kent wel de enquêtebureaus, die willen maar als te graag jouw mening horen over bepaalde producten en onderwerpen. De bureaus worden ingehuurd door bedrijven. Jij kan ervoor kiezen om online vragenlijsten in te vullen, daarvoor krijg je kleine vergoedingen zoals een paar euro’s of een cadeaubon.

Het is ook mogelijk om online gesprekken te voeren met iemand uit het team van het enquêtebureau, dat levert zomaar enkele tientjes op voor een gesprek van een uur. Jouw mening kan dus ook zeker geld opleveren.

Ook interessant om te lezen: De 3 beste spaarprogramma’s in 2022

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

Ook interessant om te lezen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *