Een voetbal website beheren voor extra inkomsten

Voetbal website inkomsten

Home » Online geld verdienen » Een voetbal website beheren voor extra inkomsten

De populairste sport van de wereld is natuurlijk voetbal. In Nederland zijn wij ook dol op de balsport en kijken wij massaal naar de voetbalwedstrijden in de Eredivisie. De voetbalwereld is dan ook interessant en dagelijks zijn er weer nieuwe nieuwsberichten te vinden over de voetbalclubs en de voetballers.

Als jij eveneens een passie hebt voor voetbal, dan kan je daar een leuk geldbedrag mee gaan verdienen. Je kan namelijk een eigen voetbal website gaan beginnen en dat biedt heel veel kansen op een extra zakcentje of zelfs een volledig inkomen. Hieronder kom jij meer te weten over het verdienen van geld met een voetbal website.

Domeinnaam en WordPress

Inkomsten voetbal website genereren

Hoe kun je inkomsten met een voetbal website genereren?

Allereerst raden wij je aan om even goed na te denken over een mooie domeinnaam, want dat is de basis van jouw website. Je kan een fansite maken over jouw favoriete voetbalclub of gewoon kiezen voor een algemene voetbalnieuws website.

Er zijn verschillende aanbieders die kans bieden om voor minder dan één euro al een domeinnaam te registeren. Daarnaast kan je nog vaak voor een pakket met WordPress kiezen. Dat is uitermate handig, want WordPress biedt de mogelijkheid om eenvoudig en snel een website in elkaar te zetten.

Nieuwsberichten en blogs over voetbal

De website kan jij vervolgens gaan vullen met teksten. De content zorgt ervoor dat jij beter te vinden bent in Google en dus ook meer bezoekers naar jouw voetbal website kan trekken. Je kan nieuwsberichten schrijven of een leuke blog over een bepaalde voetballer of een wedstrijd.

Het is eveneens leuk om voorbeschouwingen en nabeschouwingen van wedstrijden op de site te plaatsen. Je kan bijvoorbeeld gaan schrijven over Ajax, PSV, Feyenoord of AZ. De buitenlandse voetbalclubs zijn ook nog een optie, zoals Bayern München, FC Barcelona, Manchester United en AC Milan.

Hoe kan ik geld verdienen met een voetbalsite?

Je kan met een voetbalsite geld gaan verdienen door advertenties op de site te plaatsen. Je kan een vergoeding krijgen voor een klik op een advertentie, maar ook wanneer iemand via de advertentie een aankoop doet bij een webshop of iets dergelijks. Daarvoor moet je wel voldoende bezoekers verwelkomen, anders blijven de inkomsten uit.

Er zijn nog meer mogelijkheden om geld te verdienen met een voetbal website. Onderstaand lichten wij er twee toe.

Links verkopen

Je kan links gaan verkopen die de bezoeker doorsturen naar een andere website. De webmaster van de andere website zal daarvoor bij je aankloppen. Hoe succesvoller jouw site, hoe meer aanvragen er binnen zullen komen in de mail. De links zorgen voor meer bezoekers voor de klant, maar zorgen ook voor betere posities op Google en andere zoekmachines. Je levert dus echt een dienst door de link te verkopen.

Doorverwijzen naar webshops

Het is ook mogelijk om een leuk artikel te schrijven over een product, een dienst of een webshop. De bezoeker kan via het artikel worden doorverwezen naar hetgeen jij over schrijft. Mocht die persoon het product aanschaffen, dan krijg jij een mooie commissie. Dit heet ook wel affiliate marketing en is een bekende manier om geld te verdienen met een website.

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

Ook interessant om te lezen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *