Nieuwe crypto wallet beschikbaar op de Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 crypto wallet

Home » Crypto coins » Nieuwe crypto wallet beschikbaar op de Samsung Galaxy S22

}

15 februari 2022

Er verschijnen continu nieuwe smartphones op de markt. Wij willen dan ook maar als te graag het nieuwste van het nieuwste hebben. Dat geldt ook voor de liefhebbers van cryptocurrency. Het beste van deze twee werelden komt nu samen op de nieuwe Samsung Galaxy S22. De splinternieuwe smartphone heeft namelijk een unieke functie en beschikt over een crypto wallet. De telefoon ligt momenteel nog niet in de winkel, maar het laatste nieuws werd wel naar buiten gebracht door het internationale telefoonbedrijf uit Zuid-Korea.

Digitale crypto wallet op de Samsung Galaxy S22

Crypto wallet Galaxy S22

Crypto wallet op de Samsung Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22 werd aangekondigd tijdens het evenement ‘Unpacked 2022’. De liefhebbers kregen gelijk allerlei leuke feitjes over de smartphone in de schoot geworpen. Het nieuwste product van het telefoonbedrijf zal namelijk de functie bieden op digitale producten op te slaan. Je moet denken aan cryptocurrency, maar ook een digitaal document zoals een ID-bewijs of een rijbewijs.

Daarnaast kan men vliegtickets en bijvoorbeeld digitale creditcards op de smartphone zetten. Vanzelfsprekend kan de gebruiker ervanuit gaan dat de documenten veilig staan opgeslagen, mede dankzij de Knox Vault techniek van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Informatie staat opgeslagen op een chip in de telefoon en daardoor blijven alle belangrijkje gegevens veilig opgeslagen.

Concurrentiestrijd met Apple

De Samsung Galaxy S22 is het nieuwe paradepaardje van het bedrijf. De grote concurrent Apple is ook bezig met de nodige innovaties en zal spoedig ‘Tap to Pay’ gaan lanceren. De nieuwe techniek maakt het mogelijk om een creditcard te koppelen aan jouw smartphone en op die manier te kunnen betalen. Dat kan vanzelfsprekend contactloos met een mobiele telefoon van Apple.

Echter zijn er diverse creditcard in omloop die de gebruiker kan koppelen aan een crypto wallet. De creditcard van Crypto.com is bijvoorbeeld populair in de Verenigde Staten. Een dergelijke crypto creditcard kan dus ook gebruikt worden op de smartphones van Apple. De Crypto.com betaalkaart is uitgegeven in samenwerking met het bekende bedrijf VISA.

Er zijn momenteel veel bedrijven bezig met de ontwikkeling van cryptomunten als betaalmiddel. Het lijkt er dan ook sterk op dat wij in de nabije toekomst veel gemakkelijker aankopen kunnen gaan doen met cryptovaluta.

Ook interessant om te lezen: BitPanda Card voor betalen met crypto’s

Disclaimer: Geen financieel advies

Alle informatie op Spaarvarken.nl – wat ook voor deze pagina geldt – is geen financieel advies en wij zijn geen financieel adviseurs. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw financiële keuzes. De informatie op deze website is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.

Ook interessant om te lezen:

Moet je Dogecoin serieus nemen?

Moet je Dogecoin serieus nemen?

Na het begin van de coronacrisis is er veel gebeurd op de cryptomarkt. Er vielen veel ogen op de mogelijkheden om...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *